Bedrijfsmagazine voor datacenter fabrikant Minkels

KINXX PR is momenteel druk bezig met de redactionele productie van het nieuwe bedrijfsmagazine voor datacenter fabrikant Minkels, een magazine dat twee keer per jaar verschijnt.

In nauw overleg met de marketingafdeling van Minkels zijn we tot een afgewogen redactionele planning voor het magazine gekomen, met prachtige artikelonderwerpen waarin de unieke modulaire datacenter propositie van Minkels op verschillende manieren tot uiting komt. Met onder andere productinformatie en kennisdeling, met klantervaringen, alsook nieuws vanuit de organisatie  en opiniestukken die de marktvisie van Minkels weerspiegelen.

Redactie magazine

De interviews met betrokken personen zijn inmiddels afgerond. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de redactie voor het bedrijfsmagazine, aan het schrijven en eindredigeren van de redactionele kopij. De redactionele artikelen in het magazine hebben stuk voor stuk een journalistieke insteek, wat de leesbaarheid en acceptatie van de inhoud ten goede komt. Tegelijkertijd houden wij de propositie en commerciële belangen van Minkels scherp in het oog, zodat er een goede balans is tussen leesbaarheid en de beoogde doelstellingen van het bedrijfsmagazine.

Het is mooi om te zien hoe groot het uiteindelijke bereik is van de redactionele artikelen die in het magazine zijn opgenomen. Het merk Minkels is onderdeel van het merkenportfolio van Legrand, een beursgenoteerde organisatie (NYSE Euronext Paris: LR) met een wereldwijde afzet binnen de markten voor laagspanningsinstallaties, datanetwerken en datacenters. Omdat Minkels wereldwijd opereert en in meerdere landen vestigingen heeft, wordt het bedrijfsmagazine in maar liefst vier verschillende talen vertaald.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.