Corporate magazine Proact, de nieuwste editie is er!

De najaarseditie van het magazine ‘Storage.Proact’ is uitgekomen (in print en online), boordevol storage nieuws, trends, casestudies, interviews en een rondetafelgesprek met storage vendors.

Dit tweejaarlijks uitgegeven corporate magazine van Proact, degrootste onafhankelijke storage integrator en managed cloud storage provider in Europa, biedt lezers journalistiek ingestoken artikelen waarmee zij hun actuele kennis op het gebied van storage technologie en de storage markt kunnen updaten.

IT magazine

KINXX PR leverde als PR Bureau voor de ICT markt en redactioneel/journalistiek specialist op het gebied van IT magazines verschillende redactionele bijdragen aan Storage.Proact, waaronder interviews met NetApp’s medeoprichter Dave Hitz en Netapp’s cloudexpert Val Bercovici. Ook hebben wij voor Proact bijvoorbeeld het actuele nieuws vanuit de markt en het vendor nieuws verzorgd.

Hoogtepunt van het nieuwste magazine is een rondetafelgesprek met EMC, NetApp, CommVault, VMware en Cisco, op basis waarvan wij het artikel “IT-afdeling moet de orkestratierol binnen cloud op zich nemen” hebben geschreven. Tot slot hebben we als redactioneel specialist op het gebied van IT magazines ook eindredactioneel verschillende bijdragen geleverd.

 

This entry was posted in Klantreferenties and tagged , , , , . Bookmark the permalink.